opstapmetdekinderen.nl - wat gaan we doen?

Handige adressen

made with love from Fuerteventura

Nieuws uit de regio

Welkom!

Welkom! Zoek via het menu voor nieuws uit de regio naar nieuws, via de kaart naar handige en leuke adressen in de buurt of via het Evenementen / Dagjes uit / Programma naar iets leuks om te doen met de kinderen.

Heeft u zelf iets wat op deze website tot zijn recht zou komen? Kijk dan onder U op deze website in het menu voor de mogelijkheden.

Het multidisciplinaire educatieve centrum van het Rijksmuseum is ondergebracht in de historische Teekenschool. De Teekenschool bevindt tegenover het Zuiderbad op Hobbemastraat 25. Na de renovatie heeft het voormalige schoolgebouw zijn oorspronkelijke functie weer: als plek waar mensen hun talenten kunnen ontwikkelen. Het gerestaureerde gebouw wordt het grootste centrum voor museumeducatie in Nederland. In de drie moderne ateliers wordt een scala van activiteiten georganiseerd onder het motto ‘leren kijken door te doen’. De Teekenschool is in 1892 opgericht en dankt zijn naam aan zijn oorspronkelijke functie van tekenopleiding, een voorloper van de Gerrit Rietveld Academie.

De Teekenschool
Hobbemastraat 25 Amsterdam
www.rijksmuseum.nl

opstapmetdekinderen.nl is een handelsnaam van onlinebrievenbus.nl. KVK 17195278 te Eindhoven, BTW NL143051325B01

Ga naar boven