opstapmetdekinderen.nl - wat gaan we doen?

Handige adressen

made with love from Fuerteventura

Nieuws uit de regio

Welkom!

Welkom! Zoek via het menu voor nieuws uit de regio naar nieuws, via de kaart naar handige en leuke adressen in de buurt of via het Evenementen / Dagjes uit / Programma naar iets leuks om te doen met de kinderen.

Heeft u zelf iets wat op deze website tot zijn recht zou komen? Kijk dan onder U op deze website in het menu voor de mogelijkheden.

Wilt u een leuke en goedkope dag beleven dan is ’t Speulparadies uitstekend geschikt! Terwijl u geniet van een kop koffie/thee met appelgebak op ons gezellig terras, spelen uw kinderen op een geheel omheind speelterrein met o.a. kabelbaan , luchtkussen of avonturenpad. Daarbij hebben wij als enige dierenweide in het noorden naast geitjes, konijnen, kippen, etc. ook Alpaca’s. De speeltuin is het hele jaar geopend bij goed weer, maandag t/m vrijdag 9:30 tot 17:00 uur zaterdag en zondag 13:00 tot 17:00 uur. In onze kantine is een groot assortiment aan snoep, chips, ijs, frisdrank.

Buitenlandenstraat 5
9686 PZ BEERTA
m +31(0)6 22017200
www.speeltuinbeerta.nlWat is Ballorig?

Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...

Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Enne... lekker swingen doe je met onze lapjeskat Ch@t. Af en toe komt hij bij ons op bezoek. Je mag hem ook een handje geven of een knuffel. Ch@t laat zich graag met de kinderen fotograferen door de ouders.

Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!

Ouders en begeleiders

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.

U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen.Wij hebben een leestafel zodat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

Wat is er nog meer?

Verjaardagsfeestje

Naar Ballorig op je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes! Dat is leuke manier om je kinderfeestje te vieren. Je kunt bij Ballorig Tilburg je eigen Ballorigfeest vieren.

Schoolreisje en Groepen

Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en een Schoolreisarrangement. Een schoolreisje naar Ballorig Tilburg. Lekker met de hele klas of school naar Ballorig waar je je een dagje kunt uitleven.

Peuters

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. Naast de gewone entreeprijs is er een arrangement speciaal voor groepen peuters. Dit Peuteruitje is geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere grote groepen peuters.

Voor peuters die niet in groepsverband komen is er ook een Peuterochtend. De peuters kunnen tegen een gereduceerd tarief gedurende de ochtend spelen.

Activiteiten

In schoolvakanties en op feestdagen zijn er vaak thema-activiteiten zoals Sinterklaasfeest en Paas-activiteiten. Deze staan dan vermeld op de homepagina.

Club Ballorig

Met je Club Ballorig-pas kun je deelnemen aan de maandelijkse actie van Club Ballorig. Lid worden van Club Ballorig is gratis.

Ballorig Tilburg

Von Suppestraat 35 A
5011 EE Tilburg
013-4552087

www.ballorig.nl/tilburg

 
Speelpark 't Echowaaike
Griegstraat 475
5011 HL Tilburg

http://home.kpn.nl/hetechowaaike/

Fakibolo Kinderspeelparadijs is een overdekte speeltuin waar kinderen tot ongeveer 12 jaar zich heerlijk kunnen vermaken op de moderne en veilige speeltoestellen. De kleurrijke speeltoestellen zijn zeer aantrekkelijk voor ieder kind. Springen, klauteren en spelen, het kan hier allemaal. De diverse glijbanen, schommels, de stormbaan, het springkussen, de zandbak en de tuinhuisjes zorgen voor urenlang speelplezier. Terwijl de ouders en begeleiders genieten van een drankje op het terras, met uitzicht op de speelruimte, kunnen de kinderen zich uitleven op de vele speeltoestellen van Fakibolo Kinderspeelparadijs, die zich bevinden tussen de bekende stripfiguren uit de sprookjeswereld.

Historie en populariteit

Fakibolo Kinderspeelparadijs is met recht een begrip in Moergestel, maar ook ver daarbuiten. Vele bezoekertjes komen dan ook maar wat graag naar deze mega indoor kinderspeeltuin. Het speelparadijs is een echte aanrader voor scholen en partijtjes, maar jaarlijks weten ook veel families dit overdekte kinderparadijs te vinden.

Locatie

Fakibolo Kinderspeelparadijs is gelegen in de plaats Moergestel, in de provincie Noord Brabant. Het speelparadijs is prima met de eigen auto vanuit alle delen van het land te bereiken. In de zomermaanden is de overdekte speeltuin dagelijks geopend. Buiten de schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden.

Programma / activiteiten

Fakibolo Kinderspeelparadijs is een perfect uitje voor een heerlijk dagje uit met de kinderen, helemaal wanneer het buiten regenachtig is. Kinderen kunnen hier actief spelen, ravotten, klauteren en klimmen op de vele kleurrijke speeltoestelen, die geschikt zijn voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn aparte speelhoekjes voor de allerkleinsten, een mega groot springkussen, schommels en voor de wat grotere waaghalzen is er een echte stormbaan.

Het gezellige terras biedt vertier voor de begeleiders en ouders. Zij kunnen vanaf hier hun kroost goed in de gaten houden, terwijl zij genieten van een hapje en een drankje.

Ook voor schoolreisjes is dit overdekte speelparadijs een prima locatie en zelfs het vieren van een kinderverjaardag scoort hier bijzonder goed. De speeltuin heeft vele arrangementen samengesteld waar uit gekozen kan worden.

Bezoekadres:

Stokeind 11
5066 AX Moergestel
 Nederland

http://www.ilcuore.nl/index.php/faciliteiten/fakibolo-kinder-speelpaleis

Hullie Speelboerderij in Uden is het ideale dagje uit voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Het is weersonafhankelijk en kei gezellig. Er zijn vele binnenspeeltoestellen, maar ook buiten is er vanalles te doen. DE lokatie voor een heerlijk dagje uit, kinderfeestje, schoolreisje of familiedag.

Voor de ouders is er een gezellige zitruimte met een uitstekende keuken, recente tijdschriften en GRATIS WIFI. Op zondagmiddag middag staan live voetbalwedstrijden op 4 verschillende schermen. Hullie keuken staat bekend als zeer goed. Je kunt er genieten van een klein frietje met tot en met een heerlijke biefstuk. In speulhal d”n Breuk zijn uitdagende speeltoestellen en een waanzinnige 17-holes indoor blacklight avonturengolfbaan.

Contact & Route

Hullie Speelboerderij
Canadasweg 3a
5406 TS Uden
www.hullie.nl

Tel.: 0413-257534
◾Tijdens openingstijden is Hullie telefonisch bereikbaar van 09.30 uur tot een half uur na sluitingstijd
◾Als het geen vakantie is kunt u Hullie Speelboerderij telefonisch bereiken van 09.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur. Op Donderdagen is Hullie Speelboerderij telefonisch niet bereikbaar. Stuur dan een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

opstapmetdekinderen.nl is een handelsnaam van onlinebrievenbus.nl. KVK 17195278 te Eindhoven, BTW NL143051325B01

Ga naar boven